Wiosna w pełni – życzymy Państwu spokojnego i radosnego wypoczynku w ten długi weekend  |  Na Press.pl najważniejsze newsy o mediach i reklamie na bieżąco  |  A już w poniedziałek zapraszamy do newslettera "Presserwis". Tam codziennie aż kilkadziesiąt materiałów  |  Chcesz zamówić "Presserwis"? Kliknij tutaj  |  Od 30 kwietnia w salonach prasowych również nowy numer magazynu "Press"  |  Kliknij tutaj, by zobaczyć zapowiedź nowego numeru. Rozmowa z Wałkuskim, sylwetka Turskiego i pięć lat podcastu Rosiaka – polecamy!  | 

Wiosna w pełni – życzymy Państwu spokojnego i radosnego wypoczynku w ten długi weekend  |  Na Press.pl najważniejsze newsy o mediach i reklamie na bieżąco  |  A już w poniedziałek zapraszamy do newslettera "Presserwis". Tam codziennie aż kilkadziesiąt materiałów  |  Chcesz zamówić "Presserwis"? Kliknij tutaj  |  Od 30 kwietnia w salonach prasowych również nowy numer magazynu "Press"  |  Kliknij tutaj, by zobaczyć zapowiedź nowego numeru. Rozmowa z Wałkuskim, sylwetka Turskiego i pięć lat podcastu Rosiaka – polecamy!  | 

Wiosna w pełni – życzymy Państwu spokojnego i radosnego wypoczynku w ten długi weekend  |  Na Press.pl najważniejsze newsy o mediach i reklamie na bieżąco  |  A już w poniedziałek zapraszamy do newslettera "Presserwis". Tam codziennie aż kilkadziesiąt materiałów  |  Chcesz zamówić "Presserwis"? Kliknij tutaj  |  Od 30 kwietnia w salonach prasowych również nowy numer magazynu "Press"  |  Kliknij tutaj, by zobaczyć zapowiedź nowego numeru. Rozmowa z Wałkuskim, sylwetka Turskiego i pięć lat podcastu Rosiaka – polecamy!  | 

Dział: PRASA

Dodano: Kwiecień 18, 2008

Narzędzia:

Drukuj

Drukuj

”Moje Gotowanie” zmieniło makietę

Miesięcznik ”Moje Gotowanie” (G+J Polska) od majowego wydania zmienił makietę i wprowadził nowe rubryki.

W dziale Udany debiut przedstawione są krok po kroku opisy przygotowywania tradycyjnych potraw. Obok przepisów zamieszczono rady i zdjęcia przedstawiające kolejne etapy pracy. Pojawiły się rubryki: Bez mięsa - z przepisami dla osób preferujących zdrowe odżywianie i Gotowanie z gwiazdą - znane aktorki opowiadają, jak gotują. W nowej szacie graficznej zdjęcie na okładce jest większe, a okładka ma grubszy papier, by podkreślić jakość zdjęć. Powiększono logo magazynu, jest nowocześniejsze i wyraźniejsze. Wygląd okładki i logo zmieniono po raz pierwszy od czasu wprowadzenia pisma na rynek w 1994 roku. Większe i lepszej jakości zdjęcia potraw wprowadzono ponadto we wszystkich działach magazynu. Relaunch nie wpłynął na cenę pisma (2,99 zł). Majowy odświeżony numer trafił do sprzedaży dzisiaj w nakładzie 75 tys. egz. Wydanie to wspiera kampania w telewizji (Kuchnia.tv), prasie (”Polska - Magazyn Rodzinny”, tytuły G+J Polska) oraz Internecie (Wirtualna Polska, Kobieta.pl, Odyssei.pl, Klubrysia.pl). Kreację przygotował dział marketingu wydawnictwa. Średnia sprzedaż ogółem ”Mojego Gotowania” w ub.r. wyniosła 44 567 egz. (dane ZKDP).

(AW, 18.04.2008)

* Jeśli znajdziesz błąd, zaznacz go i wciśnij Ctrl + Enter
Pressletter

PODOBNE ARTYKUŁY

Ta strona korzysta z plików cookies. Korzystając ze strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies w przeglądarce zgadzasz się na zapisywanie ich w pamięci urządzenia. Dodatkowo, korzystając ze strony, akceptujesz klauzulę przetwarzania danych osobowych. Więcej informacji w Regulaminie.